DemirDöküm Akademi eğitimleri “Isı Pompası Satış Teknikleri” ile başladı

Sektörde güncel ve gelecek trendlerine yön vermek adına 2018 yılından bugüne düzenlediği eğitimlerle 3 bini aşkın iş ortağıyla buluşan DemirDöküm, bu sezonun ilk eğitimini “Isı Pompası Satış Teknikleri” başlığında gerçekleştirdi.

DemirDöküm, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi iş birliğiyle 2018 yılında kurduğu DemirDöküm Akademi’nin yeni sezon eğitimlerine başladı. Ölçümleme, eğitim ve ödüllendirme sistemlerinin entegrasyonuna dayanan DemirDöküm Akademi platformunun bu sezonun ilk konusu “Isı Pompası Satış Teknikleri” oldu.

Geçtiğimiz altı yılda 3 bine yakın iş ortağına çeşitli konularda satış ve pazarlama eğitimleri düzenleyen DemirDöküm, “Isı Pompası” üzerine düzenlenen ilk eğitiminde, ısı pompalarının çalışma prensipleri, avantajları, ürün gamındaki öne çıkan ürünlerin özellikleri ve satış argümanları gibi konuları iş ortaklarıyla paylaştı.

4 farklı ilde gerçekleştirilen eğitimlere DemirDöküm iş ortakları yoğun ilgi gösterdi. Eğitimde, ısı pompalarının hayatımızdaki yeri, çalışma prensipleri, türleri, uygulama alanları, dünyadaki ısı pompası pazarı gelişimi, teknolojik yenilikler ve tüketicilere sağladığı değerler gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.

DemirDöküm, iş ortaklarını geleceğe hazırlamak için düzenlediği eğitimlere haziran ayında da devam edecek. Eğitimlerde; kullanıcılara değer odaklı yaklaşım yolları, satış süreçlerinde yeni bakış açısı kazandırma ve kullanıcı güven ilişkisini pekiştirme gibi konulara odaklanılacak. Ayrıca, müşterilerin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara değer katan çözümler sunma yöntemleri de iş ortaklarıyla paylaşılacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx