Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows İçin Seslendirme Yarışması Başlattı: Kazananlar Bir NPC’yi Seslendirecek (Siz de Katılabilirsiniz)

İkonik serinin yeni oyunu Assassin’s Creed Shadows, oyuncuları 16. yüzyıl Japonya’sına götürerek bir ilke imza atacak. 12 Kasım 2024’te çıkış yapacak oyunda, gerçek bir tarihî figürden esinlenen samuray Yasuke ve kurgusal bir shinobi olan Naoe oynanabilir karakterler olarak karşımıza çıkacaklar.

Oyun için heyecanlı bekleyiş sürerken geçtiğimiz günlerde Ubisoft’tan hayranların ilgisini çekebilecek bir açıklama geldi. Şirket, bir yarışma başlattığını duyurdu. Bu yarışma, oyuncuların Assassin’s Creed Shadows’ta yer almasını sağlayacak.

Yarışmayı kazananlar oyundaki bir NPC’yi seslendirecek

TikTok üzerinden duyurulan yarışma, bir dublaj yarışması. Kazanan 7 oyunsever, Asssassin’s Creed Shadows’taki bir oynanamayan karakteri (NPC) seslendirme şansı yakalayacaklar. Yani direkt olarak oyunda rol alacaklar.

Yarışmaya katılmak için ne yapılması gerekiyor?

Kullanıcıların öncelikli olarak seçtikleri dildeki Assassin’s Creed TikTok hesabını takip etmesi gerekecek. Bunun ardından oyunu sahnelerine kendi sesleriyle dublaj yaptıkları videolarını çekip yükleyecekler. Seslendirecekleri oyun sahneleri, Ubisoft tarafından resmî Assassin’s Creed hesaplarına günlük olarak yüklendi. Bunlardan birini seçebilecekler.

Maalesef her dil yok. Yalnızca İngilizce, Japonca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Portekizce dilinde seslendirme yapabiliyorlar. Türkçe seslendirme yaparak katılamıyorsunuz. Ubisoft, yorum veya beğeniye bakılmaksızın en iyi performansı gösteren kişileri seçeceğini ve mesaj yoluyla TikTok üzerinden onlara ulaşacağını söylüyor.

Yarışmanın 2 Temmuz’a kadar devam edeceğini belirtelim. Seçilen kişiler, profesyoneller yardımıyla bir karaktere hayat verecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx