Usta Analist 5 Altcoin İsmi Verdi: Piyasanın Güçlü Atları!

Kripto para piyasası toparlanma hamlesinde başarısız oldu ve irtifa kaybetmeye başladı. Lider kripto Bitcoin 70 bin doların üzerinden 67 bin doların altına kaydı. Lider altcoin Ethereum da spot ETF heyecanın azalmasıyla sert düşüş gördü. Bu da piyasa oyuncularında moralleri bozdu. Bununla birlikte, geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, dalgalı piyasa koşullarına rağmen güç gösterdiğine inandığı beş altcoini paylaştı.

Altcoin Sherpa: Bu 5 altcoin dalgalı piyasada güç gösteriyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere piyasa ani bir kırılmayla kırmızı bölgeye daldı. Piyasa oyuncuları ABD TÜFE verilerini ve Fed faiz kararını bekliyor. Bu yüzden şimdilik kenarda durmayı tercih ediyorlar. Buna rağmen Altcoin Sherpa takma adlı popüler analist, bazı tokenler hakkında umutlu konuşuyor. Analist, katman-1 protokolü Injective (INJ), cross-chain protokolü Wormhole (W), veri demokratikleştirme projesi JasmyCoin (JASMY), Bitcoin (BTC) katman-2 ölçeklendirme çözümü Stacks (STX) ve katman-1 Blockchain Toncoin’in (TON) genel olarak menzile bağlı bir piyasada yükselişte olduğunu söylüyor.

Analist: Wormhole en iyi seçimlerimden biri!

Analiste göre, aktif alım satımlar için gözler bunların üzerinde. Bu bağlamda Altcoin Sherpa, şu anda pek çok şeyin kötü bir görünüme sahip olduğunu söylüyor. Analiste göre, Wormhole en iyi seçimlerinden biri. Bununla birlikte, W’nun geri çekilmesinin ve durgunlaşmasının hala mümkün olduğu konusunda uyarıyor. Analist, W için şu açıklamayı yapıyor:

W şu anda piyasadaki en güçlü coinlerden biri, eğer aktif olarak alım satım yapıyorsanız gözünüz bu coin üzerinde olsun. Bunu çıkışta satın almak istiyorum. Eğer güçlü bir şekilde geri çekildiğini görürseniz, hala aynı aralıkta işlem görüyor olacak ve hepimizin istediği büyük harekete hazır olmayacak.

Kaynak Altcoin Sherpa/X

Bu arada W, yazı sırasında 0,5431 dolardan işlem görüyordu. Token, son 24 saat içinde %13’ten fazla düşüş yaşadı. Ayrıca W haftalık grafiğinde %15’in üzerinde değer kaybetti. Dolayısıyla analistin beklediği geri çekilme bir bakıma gerçekleşmiş oldu.

JASMY son derece güçlü görünüyor!”

Altcoin Sherpa JASMY’nin de teknik resmine bakıyor. Analist, tokenin “son derece güçlü” göründüğünü ve düzeltmeden önce muhtemelen direnç seviyesine yükseleceğini söylüyor. Bu doğrultuda analist, şu değerlendirmesini paylaşıyor:

JASMY son derece güçlü. Bu şeyin ne yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok ama bugün yerinden bile kıpırdamadı, dürüst olmak gerekirse önemli bir geri çekilmeden önce 0,067 dolara kadar çıkabilir gibi görünüyor.

Kaynak Altcoin Sherpa/X

Bu arada JASMY, analistin tahminleri sırasında günlük %5,25’lik bir artışa tanık oldu Bununla birlikte daha sonra irtifa kaybetti. JASMY yazı sırasında günlük bazda %7,7 düşüşle 0,03556 dolara geriledi.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx