Vivo Y58’in çıkış tarihi belli oldu: İşte akıllı telefonun sunabilecekleri…

Çinli akıllı telefon üreticisi, Vivo Y58’i 20 Haziran’da ülkede piyasaya süreceğini açıkladı. Şirket ayrıca yaklaşan lansman için davetiyeleri paylaşmaya başladı. Bu davette şu ifadelere yer verildi:

“vivo’nun Y serisi portföyüne en son eklediği vivo Y58 5G’nin yakında piyasaya sürüleceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Takvimlerinizi işaretleyin ve 20 Haziran 2024’te piyasaya sürülecek yepyeni vivo Y58 5G’ye tanık olmak için bizi izlemeye devam edin. #vivoY58 #5G #ItsMyStyle #vivoYSeries,” 

VIVO Y58 TASARIM

Şirket tarafından paylaşılan görsele göre, Vivo Y58 slab benzeri bir tasarıma sahip. Akıllı telefon düz bir ekran ve parlak bir arka panel ile geliyor.

Henüz piyasaya sürülmeyen Vivo Y58, dairesel bir kamera modülünün içine yerleştirilmiş çift arka kamera barındırıyor. Akıllı telefon mavi ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneğiyle gelecek.

VIVO Y58 BEKLENEN ÖZELLİKLERİ

Birden fazla çevrimiçi sızıntıya göre, yaklaşmakta olan Vivo Y58’in 120Hz yenileme hızına sahip 6,72 inç full HD + ekrana sahip olacağı söyleniyor.

Akıllı telefonun sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 yonga seti tarafından destekleneceği belirtiliyor.

Yaklaşan Vivo akıllı telefonun 8GB RAM ve bir microSD kart ekleyerek 1TB’a kadar genişletilebilen 128GB dahili depolama alanı sunacağı söyleniyor.

Henüz lansmanı yapılmayan Vivo Y58’in 50MP ana kamera ve 2MP ikincil atıcıya sahip çift arka kamera ile gelmesi bekleniyor. Akıllı telefonun ön tarafında 8MP selfie kamerası yer alacak. Akıllı telefonun 44W hızlı şarj desteğine sahip 6000 mAh pil barındırdığı söyleniyor.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx