Yabancı hakem muamması… Fırat Aydınus Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemini açıkladı

Trendyol Süper Lig’de dananın kuyruğu bu hafta kopacak. 99 puanlı lider Galatasaray ile 93 puanlı takipçisi Fenerbahçe, pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılara bu maçta şampiyonluk için bir puan yeterli olacak. Aslan, kazansa ya da berabere kalsa 24. şampiyonluğunu elde edecek ve 5. Yıldız’a bir adım daha yaklaşmış olacak.

Sarı-lacivertlilerin hedefi ise RAMS Partk’ta kazanarak şampiyonluk zevkini ezeli rakibine kendi önünde tattırmamak ve çok az olan umudunu son haftaya taşımak olacak.

Bu zorlu 90 dakikayla ilgili yanıt bekleyen konu ise hiç şüphesiz maçın hakeminin kim olacağı… TFF’nin yabancı hakem atayıp atamayacağı konuşulurken tartışmalara son noktayı eski FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus koydu.

“ARDA KARDEŞLER YÖNETECEK”

Radyo Gol’de konuşan Fırat Aydınus, derbinin hakeminin Arda Kardeşler olacağını belirtti. Fırat Aydınus, iki takım arasındaki puan farkının altı olması nedeniyle maça yabancı hakem atanmasını beklemediğini sözlerine ekledi. Aydınus’un açıklaması şöyle:

“Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki puan farkı daha az olsaydı federasyon büyük bir ihtimalle yabancı hakem getirecekti. Dünkü sonuçlardan sonra federasyon yabancı hakem seçeneğini rafa kaldırdı, Türk hakem kadrosundan seçilecektir. Maçın hakemi Arda Kardeşler olacak gibi gözüküyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx